Coris nezgoda

slika

CORIS NEZGODA

Kaj je nezgodno zavarovanje?

Nezgodno zavarovanje je zavarovanje odškodninske narave, kjer zavarovalnica v primeru nezgode izplača vnaprej dogovorjeno odškodnino. Zavarovanje ne krije dejanskih stroškov, ki kot posledica nezgode nastanejo pri zdravstvenih ustanovah, kot je to v primeru zavarovanja v tujini (stroški zdravnika, bolnice, prevozov, zdravil ipd.), temveč izplača dogovorjeno nadomestilo za poškodbo. Nezgodno zavarovanje velja tako doma kot v tujini.

Kdaj je potrebno razmisliti o sklenitvi nezgodnega zavarovanja?

Zavarovanje je namenjeno vsakemu. Vsekakor pa je nezgodno zavarovanje najbolj priporočljivo pri osebah in družinah, ki imajo npr. kreditne obveznosti ali so od njih odvisne druge osebe. Najbolj občutljiv segment so osebe z visokimi krediti, družine z otroki ali celo kombinacija obojega. Zavarovanje nikoli ne bo preprečilo najhujšega, lahko pa vas, oz. vaše najbližje, obvaruje pred finančnimi posledicami, ki jih povzroči hujša nezgoda.

Zakaj skleniti zavarovanje CORIS NEZGODA?

Ker poleg klasičnih nezgodnih kritij, kot so nezgodna smrt, invalidnost, zlomi, operacije in dnevno nadomestilo za čas hospitalizacije, CORIS ponuja tudi širok nabor najrazličnejših asistenčnih storitev, ki vam bodo olajšale življenje po nastanku nezgode. Storitve, kot so pomoč v gospodinjstvu, varstvo otrok, prevozi, organizacije obiskov, skrb za domače živali ipd. so dokaz, da je CORIS vodilna slovenska asistenčna družba, ki vam stoji ob strani 24 ur na dan. Poleg tega je zavarovanje CORIS NEZGODA veljavno tako doma kot v tujini, sklenitev zavarovanja pa je hitra in enostavna.

Kritja A B C
Nezgodna smrt 25.000€ 50.000€ 75.000€
Stroški pogreba* 2.000€ 3.000€ 4.000€
Zlom, opeklina 250€ 500€ 750€
Invalidnost 25.000€ 50.000€ 75.000€
Operacija zaradi nezgode 150€ 300€ 500€
Asistenčne storitve
DODATNO - Dnevno nadomestilo za hospitalizacijo** 50€ 75€ 100€

*Izplačilo v primeru, če v času trajanja zavarovanja nepreskrbljen otrok zavarovane osebe utrpi nezgodno smrt.

** Dnevno nadomestilo v primeru hospitalizacije se izplačuje za vsak dan bolnišničnega zdravljenja. Ko oseba zapusti bolnico in zdravljenje nadaljuje doma (ali kje drugje), pa se znesek naveden v tabeli izplačuje tedensko.

Copyright April © 2017 | Tehnična izvedba TriTim spletne in mobilne rešitve