Zavarovanje na službenih poteh

Zavarovanje na službenih poteh

Ko služba terja potovanja v tujino, mora urediti tudi ustrezno zavarovanje. Ne dovolite, da vam poškodba ali bolezen na službeni poti v tujini povzroči dodatne stroške, ki lahko znašajo tudi nekaj deset tisoč eurov.

Krijemo tudi prevoze

Mi bomo naredili vse, da se vaši zaposleni varno vrnejo domov.

Več kot 20 let izkušenj

Več kot 2 desetletji izkušenj pravita, da imamo najbolj zanesljivo ekipo.

Lasten asistenčni center

Ko potrebujete pomoč, smo neposredna zveza z zdravnikom.

V izogib dodatnim stroškom, boste s sklenitvijo zavarovanja v tujini z asistenco CORIS poskrbeli, da službene poti v tujino ne bodo povzročale nepotrebnih stroškov. V primeru prometne nesreče bo potrebno organizirati tudi povratek v domovino, česar evropska kartica ne krije, zato se nikar ne zanašajte na njo. Za potovanja izven Evrope pa je skoraj prepovedano potovati brez sklenjenega zavarovanja.

Za dodatne informacije ali pripravo ponudbe nam pišite na coris@april.si ali pokličite na telefonsko številko 01 5133 500.

Kaj zavarovanje krije?

Zdravstveno zavarovanje krije stroške povezane z boleznijo ali poškodbo in prevoze, povezane z njo, Multirisk zavarovanje pa poleg tega krije še stroške, povezane s preklicem ali zamudo leta, izgubljeno prtljago ipd.

Kdo se lahko zavaruje?

Podjetje lahko zavaruje vse svoje zaposlene, ki potujejo v tujino. To so lahko poslovne poti ali pa fizično delo, ki se odvija na gradbiščih v tujini. Če imate predstavništva v drugih državah, lahko zavarujete tudi njihove zaposlene.

Kako uveljavljate zavarovanje?

V primeru potrebe po zdravstveni asistenci, pokličite naš asistenčni center. Pripravite podatke na polici:
  • Ime in priimek.
  • Številko police, če jo imate pri sebi.

Številka asistenčnega centra:

+386 1 519 20 20 (24/7)
Copyright April © 2017 | Tehnična izvedba TriTim spletne in mobilne rešitve