Poškodba na smučišču

Običajna poškodba na smučišču vas lahko stane tudi 15.000€ in več.

Poškodba na smučišču

Smučarska sezona je na vrhuncu. Z reševanjem primerov poškodb na smučišču se srečujemo vsakodnevno, večkrat na dan. Zato smo za vas pripravili okviren stroškovnik pri poškodbi kolena ali zloma noge, ki sta najbolj pogosti smučarski poškodbi.


  • Helikopterski prevoz (v visokogorju vas nihče ne bo spraševal, kako bi bili radi prepeljani, ampak se avtomatsko pošlje helikopter / gre pa seveda za zasebne reševalne službe): od 2.500€ do 5.000€.
  • Oskrba v kliniki: 800€ (če imate srečo, saj je 800€ za klinike v Alpah že zelo ugodna cena)
  • Če v kliniki opravijo še npr. magnetno resonanco, je strošek dodatnih 500€.
  • Ko poškodba zahteva nujno operacijo: 5.000€ do 10.000€.
  • Na koncu je potreben še prevoz v domovino. Rešilec iz Avstrije ali Italije (Dolomiti) stane v povprečju 1.800€. Če je to Francija, bo strošek še enkrat višji.
Na smučanju v tujini se nikar ne zanašajte na brezplačno Evropsko kartico, saj ne krije helikopterskega prevoza, ne krije zasebnih klinik in ne krije povratka v domovino.
Za popolno uživanje na belih strminah svetujemo, da sklenete paket MULTIRISK, ki vključuje tudi odgovornost na smučišču. Seveda to ne pomeni, da lahko smučate brezglavo, zagotovo pa pomeni večjo odgovornost tako do vas kot tudi do ostalih.

Primeri

Pogosto ob zlomu kosti pomislimo tudi na odškodnino. Na vse naše pakete je možno dodati še odškodninsko postavko. Tako ste že za simbolično doplačilo 1€ na osebo upravičeni do odškodnine v višini 500€.

Več o ponudbi: http://bit.ly/CORIS_odskodnina_zlom.

Obilico užitkov na zasneženih poljanah vam želi ekipa CORISa.

Stopiti v stik z nami je preprosto.

Naši člani ekipe vam bodo z veseljem in hitro odgovorili.