Upravljanje s piškotki

Piškotki in kako jih uporabljamo

Ta pravilnik podrobno opredeljuje, kako uporabljamo piškotke na našem spletnem mestu. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Popolno anonimizirane podatke, potrebne za izdelavo statističnih poročil in povzetkov, brez kakršnihkoli dejanskih podatkov o uporabniku, posredujemo zunanjemu ponudniku spletne analitike. Več o procesu anonimizacije podatkov si lahko preberete na spletnem mestu safemetric.si.

Kaj so piškotki in kako delujejo?

Piškotki so majhne datoteke, ki jih obiskana spletna mesta pošljejo v vaš računalnik in shranijo v njem. Piškotki so shranjeni v datotečnem imeniku spletnega brskalnika. Ob naslednjem obisku spletnega mesta brskalnik prebere piškotek in posreduje informacije spletnemu mestu ali drugemu elementu, ki je nastavil piškotek. Če želite izvedeti več o teh tehnologijah in njihovem delovanju, obiščite ustrezno spletno mesto, na primer allaboutcookies.org.
Zakaj uporabljamo piškotke?
Na našem spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam lahko ponudimo optimalno izkušnjo pri obisku in izboljšamo spletno mesto. Uporabljamo izključno lastne analitične piškotke. Piškotke uporabljamo za podroben opis namenov uporabe piškotkov, npr. statistično poročanje o obisku in obiskovalcih spletnega mesta itd.

Katere piškotke uporabljamo na www.coris.si?

Vir piškotkaIme piškotkaKje se nahajaČemu je namenjen
Coris.tt-coris-website, .tt_wp_anonymousVse strani Boljši uporabniški izkušnji prijavljenega obiskovalca
CorisAllowCookiesVse straniNastavitvam za piškotke
Coris_ga, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _utmzVse straniSpremljanju in analizi obiskov strani (Google Analytics).
GoogleNIDVse straniShranjevanju vaših nastavitev in drugih informacij, kot je npr. vaš želeni jezik, koliko rezultatov iskanja želite prikazati na stran...
AddThisloc, uvcVse straniDeljenje vsebine na socialnih omrežjih
TawktoTawkConnectionTime, _atuvc, _atuvs, _cfduid, _tawkuuidVse straniSpletni pogovor z operaterjem

Vaše nastavitv piškotkov

Stopiti v stik z nami je preprosto.

Naši člani ekipe vam bodo z veseljem in hitro odgovorili.

Od 28. januarja 2021 dalje, je kritje za Covid-19 podano na vseh obstoječih, kakor tudi na novo sklenjenih zavarovanjih za tujino