Zakaj izbrati CORIS?

Ker smo specialisti za organizacijo pomoči v tujini in prodajo zavarovanj za tujino s svojim lastnim asistenčnim centrom v Ljubljani. Skozi leta je znamka CORIS postala sinonim za zavarovanje za tujino.

Specialist za zavarovanja v tujini
Specialist za zavarovanja v tujini

Za razliko od zavarovalnic se CORIS ukvarja izključno z asistenčnimi zavarovanji v tujini in zavarovanji, ki so povezana s potovanji.

Lasten asistenčni center
Lasten asistenčni center

CORIS je edini ponudnik z lastnim asistenčnim centrom, ki 24/7 skrbi za brezhibno organizacijo pomoči našim strankam kjerkoli po svetu.

Strokovno izkušena ekipa
Strokovno izkušena ekipa

Bili smo prvi v Sloveniji in že preko 25 let nabiramo dragocene izkušnje na področju mednarodnega reševanja škodnih primerov.

Ker delamo z dušo in srcem. CORIS ni zavarovalnica, ampak asistenčna družba. Zavarovalnice ponujajo široko paleto zavarovalnih produktov kot so avtomobilsko zavarovanje, življenjsko zavarovanje, zavarovanje hiše itd., CORIS pa se ukvarja izključno z asistenčnimi zavarovanji v tujini in zavarovanji, ki so povezana s potovanji. Na ta način vso našo pozornost lahko usmerimo le v zavarovanja povezana s potovanji.

Smo edini ponudnik z lastnim 24/7 asistenčnim centrom, ki se nahaja na isti lokaciji, kot je sedež našega podjetja v Ljubljani. To pomeni, da se tako prodaja zavarovanj, kakor tudi sama pomoč v tujini, izvajata z istega naslova in z isto ekipo. Na ta način prihranimo na času, zaradi direktne komunikacije ohranimo vse pomembne informacije in tako zagotovimo kakovostno storitev pomoči v tujini, ko jo stranka najbolj potrebuje.

Daljnega leta 1993 smo prvi v Sloveniji našim strankam ponudili asistenčno zavarovanje v tujini in vse od takrat nadgrajujemo naše znanje pri organizaciji pomoči našim strankam kjerkoli po svetu. Izvajanje medicinske asistence na področju mednarodnega reševanja škodnih primerov je izredno zahtevna naloga, najbolj občutljiv in najpomembnejši del našega posla. Vsak primer, ki ga rešujemo na različnih koncih sveta je za nas nov izziv, je zgodba zase in nam prinaša nove in nove izkušnje.

Ker smo v primerjavi z velikimi zavarovalnicami majhni in specializirani za točno določeno vrsto zavarovanj, se hitro prilagajamo povpraševanju in potrebam trga. CORIS svojo ponudbo zato vseskozi širi in nadgrajuje s številnimi novimi in inovativnimi kritji.

Trije aduti iz rokava

V primeru terorizma
Stroški prevoza niso ločeni

Pri nas strošek prevoza v domovino ni manjši od osnovne zavarovalne vsote.

Povračilo stroškov tel. klicev
Zavarujemo letalske karte

Letalske karte, nastanitev, rent-a-car… Dopust, ki ste ga organizirali v lastni režiji, lahko zavarujete pri nas.

Izkušena strokovna ekipa s 25 letnimi izkušnjami
Krijemo vse kronične bolezni

Krito je akutno poslabšanje kroničnih bolezni. 

Stopiti v stik z nami je preprosto.

Naši člani ekipe vam bodo z veseljem in hitro odgovorili.