Zavarovanje na službenih poteh

Ko služba terja potovanja v tujino, mora urediti tudi ustrezno zavarovanje. Ne dovolite, da vam poškodba ali bolezen na službeni poti v tujini povzroči dodatne stroške, ki lahko znašajo tudi nekaj deset tisoč eurov.

Coris

Vse kar morate vedeti o zavarovanju na skužbenih poteh

Zavarovanje nudi 24 urno asistenco vašim zaposlenim tako na poslovnih kot tudi na privatnih potovanjih v tujino.

Kdo se lahko zavaruje?

Podjetje lahko zavaruje vse svoje zaposlene, ki potujejo v tujino. Če imate predstavništva v drugih državah, lahko zavarujete tudi njihove zaposlene.

Kaj zavarovanje krije?

Zdravstveno zavarovanje krije stroške povezane z boleznijo ali poškodbo in prevoze, povezane z njo, Multirisk zavarovanje pa poleg tega krije še stroške, povezane s preklicem ali zamudo leta, izgubljeno prtljago, izgubo/krajo osebnih dokumentov ipd.

Za pripravo ponudbe in sklenitev zavarovanja nas kontaktirajte na telefonsko številko 01 513 35 00.

Specialist za zavarovanja v tujini
Specialisti za zavarovanje v tujini

Za razliko od ostalih zavarovalnič CORIS ponuja izključno asistenčno zavarovanje v tujini in zavarovanja, ki so povezavana s potovanji.

Lasten asistenčni čenter
Lasten asistenčni center

CORIS je edini ponudnik z lastnim asistenčnim centrom, ki 24/7 skrbi za brezhibno organizacijo pomoči našim strankam kjerkoli po svetu.

Strokovno izkušena ekipa
Strokovno izkušena ekipa

Bili smo prvi v Sloveniji in že preko 25 let nabiramo dragočene izkušnje na področju mednarodnega reševanja škodnih primerov.

Stopiti v stik z nami je preprosto.

Naši člani ekipe vam bodo z veseljem in hitro odgovorili.