Zavarovanje za tujce

Tujci v Slovenijo prihajajo iz najrazličnejših razlogov. Ne glede na to, ali prihajajo k nam na obisk, zaradi zaposlitve ali študija, si na CORIS-u lahko uredijo ustrezno zavarovanje.

Insurance for foreigners

Foreigners coming to Slovenia for different reasons (visit, work, study) can apply for our insurance. Insurance will be valid in Slovenia and neighboring countries (Italy, Croatia, Austria and Hungary). Slovenian Foreigners Office has approved our insurance if you are applying for visa or residency permit.

Coris

Vse kar morate vedeti o zavarovanja za tujce

Zavarovanje za tujce velja v Sloveniji in vseh sosednjih državah (Italija, Avstrija, Madžarska in Hrvaška). Pred sklenitvijo zavarovanja se pozanimajte, katero višino zavarovalnega kritja potrebujete. Na upravni enoti pogosto zahtevajo vsaj 30.000€ kritja. Tujci, ki prihajajo izven Evrope imajo 50% doplačilo na osnovno premijo. Za pripravo ponudbe in sklenitev zavarovanja nas kontaktirajte na telefonsko številko 01 513 35 00.

Specialist za zavarovanja v tujini
Specialisti za zavarovanje v tujini

Za razliko od ostalih zavarovalnic CORIS ponuja izključno asistenčno zavarovanje v tujini in zavarovanja, ki so povezavana s potovanji.

Lasten asistenčni center
Lasten asistenčni center

CORIS je edini ponudnik z lastnim asistenčnim centrom, ki 24/7 skrbi za brezhibno organizacijo pomoči našim strankam kjerkoli po svetu.

Strokovno izkušena ekipa
Strokovno izkušena ekipa

Bili smo prvi v Sloveniji in že preko 25 let nabiramo dragocene izkušnje na področju mednarodnega reševanja škodnih primerov.

Stopiti v stik z nami je preprosto.

Naši člani ekipe vam bodo z veseljem in hitro odgovorili.