Zavarovanje za tujce

Tujci v Slovenijo prihajajo iz najrazličnejših razlogov. Ne glede na to, ali prihajajo k nam na obisk, zaradi zaposlitve ali študija, si na CORIS-u lahko uredijo ustrezno zavarovanje.

Coris

Vse kar morate vedeti o zavarovanja za tujce

Zavarovanje za tujce velja v Sloveniji in vseh sosednjih državah (Italija, Avstrija, Madžarska in Hrvaška). Pred sklenitvijo zavarovanja se pozanimajte, katero višino zavarovalnega kritja potrebujete. Na upravni enoti pogosto zahtevajo vsaj 30.000€ kritja. Tujci, ki prihajajo izven Evrope imajo 50% doplačilo na osnovno premijo. Za pripravo ponudbe in sklenitev zavarovanja nas kontaktirajte na telefonsko številko 01 513 35 00.

Specialist za zavarovanja v tujini
Specialisti za zavarovanje v tujini

Za razliko od ostalih zavarovalnic CORIS ponuja izključno asistenčno zavarovanje v tujini in zavarovanja, ki so povezavana s potovanji.

Lasten asistenčni center
Lasten asistenčni center

CORIS je edini ponudnik z lastnim asistenčnim centrom, ki 24/7 skrbi za brezhibno organizacijo pomoči našim strankam kjerkoli po svetu.

Strokovno izkušena ekipa
Strokovno izkušena ekipa

Bili smo prvi v Sloveniji in že preko 25 let nabiramo dragocene izkušnje na področju mednarodnega reševanja škodnih primerov.

Stopiti v stik z nami je preprosto.

Naši člani ekipe vam bodo z veseljem in hitro odgovorili.