07.05.2019

Novo: zlom kosti

Dodali smo novo kritje za zlom kosti. Doplačaj 1 € in prejmi 500 € odškodnine.

Novo: zlom kosti
Novo: zlom kosti
Za Slovence velja že skoraj stereotipna predstava, da smo zelo aktiven narod. Tudi na dopustu se radi ukvarjamo s športom - tečemo, smučamo, kolesarimo, hodimo v hribe in podobno. Možnost poškodbe obstaja povsod, ne samo doma.

Na CORISu vam zato z veseljem predstavljamo novost, kjer z minimalnim doplačilom na premijo še povečate svojo finančno varnost. Za vse poti do 30 dni lahko doplačate zgolj 1 € na osebo in v primeru zloma kosti, vam poleg vseh običajnih stroškov zdravljenja v tujini CORIS izplača še odškodnino v višini 500 €. Če boste v tujini utrpeli zlom nosne kosti ali kosti na prstih, znaša odškodnina 200 €.

Vsi tisti, ki imate sklenjeno celoletno zavarovanje, boste za dodatno kritje zloma doplačali le 2 € na osebo.

Vse podrobnosti v zvezi z dodatnim kritjem zloma kosti so na voljo v zavarovalnih pogojih, ki so dosegljivi na naslednji povezavi: 01-TH-MULTI_12-2021.

Sklenite zavarovanje

 

Ne spreglejte tudi

Obvestila

Coris Coris

Trenutno so nagradne igre odšle na zasluženi dopust.

Prijavite se na naše e-novice, kjer vas bomo takoj obvestili, ko se vrnejo in najavijo novo nagradno igro, za katero se lahko potegujete.

Stopiti v stik z nami je preprosto.

Naši člani ekipe vam bodo z veseljem in hitro odgovorili.

Od 28. januarja 2021 dalje, je kritje za Covid-19 podano na vseh obstoječih, kakor tudi na novo sklenjenih zavarovanjih za tujino