19.04.2023

Paket nezgodnega zavarovanja

Obveščamo vas, da smo zavarovanju dodali novo kritje - paket nezgodnega zavarovanja

Paket nezgodnega zavarovanja

Da bo v primeru poškodbe v tujini tudi okrevanje doma bolj mirno, smo za vas pripravili dodatni paket nezgodnega zavarovanja, ki ga lahko enostavno priključite vašemu zavarovanju v tujini. Ob izbranem nezgodnem paketu vam bomo v primeru poškodbe v tujini poleg stroškov, ki jih krijemo ponudili tudi: 

  • odškodnino v primeru zloma kosti (500€),
  • odškodnino v primeru nezgodne smrti (5.000€),
  • dnevno nadomestilo za hospitalizacijo (50€ na dan),
  • povračilo za zdravstvene stroške v Sloveniji (3.000€) in
  • nadomestilo za popolno začasno invalidnost (500€ na mesec). 

Ena glavnih prednosti nezgodnega paketa je, da stranke ob morebitni poškodbi v tujini tudi doma lahko uveljavljajo povračilo medicinskih stroškov, do katerih pride zaradi poškodbe, ki je nastala v tujini (fizoterapije, pregled pri specialistu, nakup medicinskih pripomočkov kot so bergle itd…). V nadaljevanju podroben opis vseh kritij: 

Zlom kosti: V primeru zloma kosti vam dodatno izplačamo še 500€ odškodnine. Za zlomljen nos ali prst znaša odškodnina 200€.

Nezgodna smrt:
V primeru smrti zaradi nezgode, izplačamo 5.000€ odškodnine.

Dnevno nadomestilo za hospitalizacijo: Če je zavarovanec zaradi nezgode med bivanjem v tujini sprejet v bolnišnico za več kot 48 ur, bomo za vsak nadaljnji dan hospitalizacije (od vključno 3. dneva dalje), vendar največ za 10 dni, izplačali 50€ odškodnine.

Odškodnina za zdravstvene stroške v Sloveniji: Zavarovalnica krije stroške nadaljnjega zdravljenja v državi stalnega prebivališča kot posledica nesreče med bivanjem v tujini do višine 3.000€. To je lahko pregled pri specialistu, fizioterapija ali nakup medicinskih pripomočkov (npr. bergle). Odbitna franšiza znaša 50€.

Nadomestilo za popolno začasno invalidnost: Če zavarovanec zaradi nesreče v tujini utrpi začasno popolno invalidnost, ki traja več kot 30 dni (odbitna franšiza), izplačamo 500€ odškodnine za vsakih nadaljnjih 30 dni, vendar ne več kot 3 mesece. Začasna popolna invalidnost mora biti potrjena s strani pooblaščenega zdravnika v državi stalnega prebivališča.

Pri kratkoročnem zavarovanju premija znaša 4,80€ na osebo, pri celoletnem pa 8,60€ na osebo.

Uredite zavarovanje za tujino na tej povezavi.

V kolikor še niste popolnoma prepričani o sklenitvi ali enostavno potrebujete več informacij o paketu, vam lahko svetujemo po mailu coris@coris.si ali po telefonu 01 51 33 500. 

Ekipa CORIS  

Ne spreglejte tudi

Obvestila

Coris Coris

Trenutno so nagradne igre odšle na zasluženi dopust.

Prijavite se na naše e-novice, kjer vas bomo takoj obvestili, ko se vrnejo in najavijo novo nagradno igro, za katero se lahko potegujete.

Stopiti v stik z nami je preprosto.

Naši člani ekipe vam bodo z veseljem in hitro odgovorili.